Hodnocení obchodu

4,9 68 hodnocení
Přidat hodnocení
5
65x
4
2x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
V Avatar autora Veronika | 6.6.2020
Naprosta spokojenost, rychle dodání, příjemná a ochotná komunikace, určitě zde nenakupuji naposledy. Doporučuji ????
NJ Avatar autora Nikola Jursova | 15.5.2020
Spokojenost :-)
JZ Avatar autora Jana Zábojníková | 15.5.2020
Super díky
L Avatar autora Lucie | 8.5.2020
Skvělá komunikace, zboží dorazilo v pořádku a děti byly spokojené.
ŠS Avatar autora Šárka Starzyková | 23.2.2020
Hračka dorazila v pořádku a ve stanoveném čase. Skvělá komunikace
L Avatar autora Lucie | 15.2.2020
Milá a rychla komunikace, pěkné hracky, doporucuju
ES Avatar autora Eva Saturková | 14.2.2020
Dodání rychlé,komunikace super a hra výborná. Pokud neumíte cizí jazyk, tak je jediné mínus, že hra nemá český návod. Al
VS Avatar autora Veronika Smitkova (Administrátor) 14.2.2020
Návod máme v popisku u hry :)
PS Avatar autora Petra Svěchová | 14.2.2020
Hra je super,syn nadšený jen chybí český návod....ale určitě neobjednavame naposledy
LK Avatar autora Lenka Kubištová | 9.2.2020
Velmi rychlé dodání, výborná komunikace, hračky jsou kvalitní. Jsem po všech stránkách spokojena.
JJ Avatar autora Jiří Jarošek | 9.2.2020
Chybí návod v češtině-dodání v pořádku.
VS Avatar autora Veronika Smitkova (Administrátor) 9.2.2020
Dobrý den, dodáváme návod, nejspíš jsem zapomněla dobalit, pošleme Vám ho na mail. Veronika
ŽK Avatar autora Žaneta Kotková | 8.2.2020
rychle dodani, velka spokojenost
KP Avatar autora Kateřina Purkrtová | 8.2.2020
Jsem spokojená jak s celým obchodem i s hračkou a s hračkou nejsem jen já spokojená ale i moje dcera. ????
NA Avatar autora Nikol Adamcová | 8.2.2020
Bezproblemove dodani, vyrobek v poradku
Avatar autora Romana Šišmová | 2.2.2020
Jsem velmi spokojená.
VS Avatar autora Veronika Smitkova (Administrátor) 2.2.2020
Děkujeme :)
LK Avatar autora Lenka Karlikova | 11.12.2019
Super skvela hra
L Avatar autora Lenka R. | 18.11.2019
Pěkné hračky za příznivé ceny. Oceňuji i rychlost vyřízení a dodání zásilky.
VM Avatar autora Veronika Mašková | 30.10.2019
hezké výrobky, super ceny, poměrně dlouhá doba dodání
LC Avatar autora Lucie Chmielová | 18.10.2019
Výborná komunikace, skvělá kvalita zboží, bezkonkurenční ceny.
PT Avatar autora Petra Tuzová | 1.10.2019
dobrá komunikace a to i přes to, že paní měla jiné přednější starosti -radosti s novorozeným mimískem ..
AH Avatar autora Adéla Hanušová | 18.9.2019
Super

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 68

Jako správci osobních údajů, zpracováváme na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace